top of page

PERSONDATA

Backhaus Brown (herefter BB) lægger stor vægt på, at du er tryg ved, hvordan vi behandler dine persondata. Derfor har vi en klar politik om at behandle de oplysninger, du giver os, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv og naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Vi opdaterer og ændrer vores privatlivspolitik, så den er tilpasset gældende lovgivning og den teknologiske udvikling. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside. Datoen for seneste opdatering af datapolitikken er 8. februar 2021.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger BB har indsamlet og registreret eller har ønske om at få rettet/slettet oplysningerne, beder vi dig kontakte os på  mail@backhaus-brown.com.

HVAD ER PERSONOPLYSNINGER?

Personoplysninger er oplysninger, der direkte eller indirekte har tilknytning til en person. Eksempler på personoplysninger er navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og IP-adresser.

 

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLER BB?

Vi indsamler udelukkende oplysninger, som du vælger at afgive til os og kun i forbindelse med at kunne yde den ønskede service:

  • Køb og bestilling

For at kunne følge op på en bestilling indsamler vi dine personlige oplysninger, dette uanset om en bestilling afgives af dig pr. telefon, ved fremmøde eller via henvendelse på mail. Det drejer sig om navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. BB respekterer dit privatliv, og vi beder dig derfor om ikke afgive følsomme oplysninger som f.eks. cpr. nummer og kreditkortoplysninger. Oplysninger indsamles udelukkende for at kunne levere en vare eller en ydelse til dig, og de gemmes til løbende kommunikation i forbindelse med bestilling og køb samt evt. forsendelse.

 

Oplysninger om køb og bestillinger gemmes, så længe du er kunde. Hvis kundeforholdet ophører, vil oplysninger blive opbevaret, indtil der ikke længere er et formål med at opbevare oplysningerne. BB er underlagt bogføringsloven, som blandt andet danner grundlag for bestemmelsen af opbevaringstiden efter ophørt kundeforhold.

 

  • Nyhedsbrev

BB udsender nyhedsbreve for at kunne sende dig relevante nyheder, invitationer, gode tilbud osv. Til dette formål begrænser vi os til at indsamle de mest basale oplysninger, din e-mailadresse.

Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet, og efter afmelding gemmer vi ikke din e-mail. Vi bruger MailChimp til vores nyhedsbreve, og du kan læse, hvordan MailChimp håndterer og beskytter dine data i MailChimp's fortrolighedspolitik.

  • Facebook and Instagram

BB informerer til følgere på hhv. Facebook og Instagram. Vi kombinerer ikke vores kontakter med Facebooks data og overholder dermed også Persondataforordningen af 25. maj 2018.

 

  • Målrettet markedsføring

Det kan forekomme, at BB, f.eks. i forbindelse med køb, ønsker at indsamle dine oplysninger til målrettet markedsføring af en særlig karakter. Dette sker kun efter forudgående skriftligt samtykke fra dig med oplysning om formålet og opbevaringstiden for oplysningerne. Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage.  

HVEM MODTAGER PERSONOPLYSNINGERNE?

BB sælger, overfører eller deler ikke dine personlige oplysninger med en tredjepart.

Ved køb og bestilling af produkter fremstillet i samarbejde med BB´s samarbejdspartner Møbelsnedkeriet www.egeværk.dk, kan oplysninger, som er nødvendige for behandling af køb, bestilling og forsendelse blive delt mellem de to parter.

 

THE RIGHT OF ACCESS, RECTIFICATION AND DELETION

Retten til indsigt, berigtigelse og sletning

Som registreret hos BB har du i følge Persondataforordningen ret til at se, hvilke oplysninger vi har registreret om dig; du kan til enhver tid få at vide, om vi stadig har personoplysninger liggende på dig, ligesom du har ret til at få berigtiget urigtige oplysninger og få oplysningerne udleveret i et almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Du har ligeledes til enhver tid ret til at kræve din persondata slettet, i det omfang det kan ske, uden at vi overtræder fx bogføringsloven. For at kunne finde evt. oplysninger om dig, har vi brug for specifikke identifikatorer som eksempelvis e-mailadresse, fulde navn eller telefonnummer. Vi beder dig sende mail til mail@backhaus-brown.com.

 

COOKIES

Hos BB registrerer vi dine besøg ved hjælp af cookies. Når du besøger vores website, lagres der en cookie på den enhed, du benytter, f.eks. computeren eller din tablet, og vi kan derigennem følge dit besøg og din anvendelse af vores website, fx hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du bruger på hver enkelt side, dvs. oplysninger, som vi kan bruge til at målrette informationerne på vores site.

 

En cookie er en lille stump data, som blandt andet fortæller os, hvor lang tid du besøger et website, hvilke sektioner og hvor mange artikler der bliver læst, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv.

 

Oplysningerne indsamlet via cookies er alene knyttet til den computer, smartphone, tablet eller andet devise, som du har anvendt til at få adgang til vores website.

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores website, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet, og til at støtte markedsføringen af vores produkter og arrangementer på sitet.

 

Ved at bruge vores website accepterer du, at BB bruger cookies som beskrevet og til de formål, der er nævnt ovenfor.

KLAGE TIL DATATILSYNET

Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan gøre brug af dine rettigheder samt stille yderligere spørgsmål, ved at kontakte BB på mail@backhaus-brown.com.

bottom of page